Saturday, April 12, 2008

JUDUL-JUDUL FILM NGETOP (IN JAVANESE)

biar g stress,,,
silahkan dibaca,,,


American Pie – Rotine londo
Hot Shot – keplintheng geni
Hot Shot II – Keplinteng geni bola bali
The Lost Word – ilang neng ndonya
The lost Word II – Ilang neng ndonya ra ketemu –ketemu
Striptease - Wudha
Gigolo – Keple lanang
Fast and furious – Banter banteran yo!
To Fast and to furious – Kowe kok banter tenan?
To Fast and to furious:TokyoDrift - Kowe kok banter tenan?, modif nang jepang po?
Click – mak kluthek!
Batman return – lowo lanang muleh
Enemy at the Gates -- Musuhe Wis Tekan Gapuro
Die Hard -- Matine Angel
Die Hard II -- Matine Angel Tenan
Die Hard III With A Vengeance -- Kowe Kok Ra Mati-mati To?
Die Hard IV = Wo pancen kowe ora isa mati !!
Bad Boys -- Bocah-bocah Elek
BadBoys II = Sumpah Bocahe Elek Tenan
Lost in Space -- Ilang Neng Awang-awang
X-Men -- Wong Lanang Saru
X-Men 2 -- Wong Lanang Saru Banget
Cheaper by the Dozen -- Tuku Selusin Luwih Murah
Paycheck -- Kasbon
Independence Day -- Pitulasan
The Day After Tomorrow -- Sesuke
Die Another Day -- Modare Ojo Saiki
There is Something About Marry -- Meri Ono Apa-apane
Silence of the Lamb -- Wedhuse Mutung
All The Pretty Horses -- Jarane Ayu2
Planet of the Apes -- Planete Wong Apes
Gone in Sixty Second -- Minggat Sakcepete
Original Sin -- Dosa Tenanan
The Abyss -- Entek-entekan
Seabiscuit -- Klethikan Neng Laut
Terminator -- Terminal Montor
How To Lose A Guy in 10 Days -- Piye Carane Megat Lanangan mung 10 Dino
Lord Of The Ring -- Pedagang Akik...
Deep Impact -- Ngantem Njero
Million Dollar Baby -- Babi Regone Sayuto
Blackhawk Down -- Manuk Ireng Kenek Bedhil
Saving Private Ryan -- Ngelesi Privat Mas Ryan (pancene goblog tenan opo?)

Building Village -- Mbangun Deso.....
spiderman = temonggo lanang
silence of the lamb - menengo lambemu
miyabi = sedulure miayam
Gods Of Gambler = jagoan maen remi
Shaolin Soccer = wong gundul do bal balan
James Bond = tukang ngutang
catch me if u can = aku mbok di oyak..
Bangbus=cangking Ciak Guwak
air bud = koncone asu
air bud2= jik kekancan karo asu
air bud 3= bolak balik kekancan karo asu
air bud 4= cen asu tenan
band of brothers = sak kelurga nge band
kids & soldier = cah cilik dolan karo tentara
scary movie = filem marai keri
return of condor hero = manuk dolan neng supermarket
small soldier = tentara kurang gizi
x-men = kumpulan wong2 saru...
If Looks Could Kill = mendelik karo preman ..
Bulletproof Monk ------>> wong gundul dibedhil ra iso mati



*diambil dari Blog SCuD, Surabaya Community of Debating*

1 comment:

Aru Fian said...

waahahaha........

keren2.... btw mas....biar membuat blog ini rame kayak pasar..Keliatannya mas harus melakukan aktivitas bloger yg dinamakan "BlogWalking". Seperti namnya, mas-nya harus bs jalan di atas blog (wehehe) salah, maksudnya jalan2 ke blog lain, terus meninggalkan jejak diblog itu, berupa komentar kek atau cuman ngisi shoutbox....

Demikian pesan singkat dr saya (padahal panjang)

TTD

Aru